#1 Cs serveri sa lokacijom Srbija1.11.2019, 10:20

Cs server 32 slota samo 17e -- Test - 88.218.136.17:27015

Shkarko me te mirin cs 1.6
Shkarkimet: 1,033 Više...

Novosti na sajtu

  • 15.09.2014, 12:54 - Update v2.1.1 NEW
  • 15.09.2014, 12:54 - Nova verzija sajta v2.1.0
  • 15.09.2014, 12:54 - Informacije o odgovoru na tiketu
  • 15.09.2014, 12:45 - Promenjen je deo kod slidera
  • 15.09.2014, 12:34 - Dodato je plaćanje putem PayPal-a
  • 13.09.2014, 02:14 - Mogućnost biranja 2. teme na sajtu

Counter-Strike 1.6

Lite: FR-OVH SAS | Ping: 20-60 ms
Premium: // | Ping: //
Blej tani

Servera Mesatar dhe Profesional

43.75din Slot

Call of Duty 4 MW3

Lite: // | Ping: //
Premium: // | Ping: //
Se shpejti...

Servera Mesatar dhe Profesional

// /

Minecraft

Test: mc.diamondcraft.info
DDOS: Full zastita od ddos-a
Blej tani

Servera Mesatar dhe Profesional

3.0€ 1 gb mem

SAMP

Test: samp.bshp.net
DDOS: Full zastita od ddos-a
Blej tani

Servera Mesatar dhe Profesional

0.06€ slot

5 dite garanci

Nese ju nuk jeni i kenaqur me serverin tuaj performancen dhe sigurin, dhe nese nuk kane kaluar 5 dite prej pageses, ju mund te kerkoni rikthimin e parave tek [email protected]

Serverat permbajne mbrojtje nga llojet e sulmeve

Te gjithe serverat permbajne mbrojtje automatike anti-DDoS ne rast te ndonje sulmi.

Sherbime te mira, qmimi i mire

Ne ofrojme servera ne lokacionin e Frances. Qdo server ka 333 fps, ping dhe cilesi te mire, dhe qmimi te arsyetueshem.

Mbeshtetje 24h

Mbeshtetja juaj eshte ketu 24/7 per te ju ndihmuar juve me ndonje problem.

222

servers

Deri tani kemi shitur 222
servera, te cilet punojnen shume mire

10

mašine

Serveri juaj ndodhet ne nje 10 dedicated servers me kapacitet shume te madhe
i garantuar pa lag dhe ping te mire

1573

players

Personat qe jane te kenaqur me
serverat e-trail, dhe dita-dites jane ne
rritje.