#1 Cs serveri sa lokacijom Srbija1.11.2019, 10:20

Cs server 32 slota samo 17e -- Test - 88.218.136.17:27015

Shkarko me te mirin cs 1.6
Shkarkimet: 406 Više...

Novosti na sajtu

  • 15.09.2014, 12:54 - Update v2.1.1 NEW
  • 15.09.2014, 12:54 - Nova verzija sajta v2.1.0
  • 15.09.2014, 12:54 - Informacije o odgovoru na tiketu
  • 15.09.2014, 12:45 - Promenjen je deo kod slidera
  • 15.09.2014, 12:34 - Dodato je plaćanje putem PayPal-a
  • 13.09.2014, 02:14 - Mogućnost biranja 2. teme na sajtu

Counter-Strike 1.6

Lite: FR-OVH SAS | Ping: 20-60 ms
Premium: // | Ping: //
Blej tani

Servera Mesatar dhe Profesional

43.75din Slot

Call of Duty 4 MW3

Lite: // | Ping: //
Premium: // | Ping: //
Se shpejti...

Servera Mesatar dhe Profesional

// /

Minecraft

Test: mc.diamondcraft.info
DDOS: Full zastita od ddos-a
Blej tani

Servera Mesatar dhe Profesional

3.0€ 1 gb mem

SAMP

Test: samp.bshp.net
DDOS: Full zastita od ddos-a
Blej tani

Servera Mesatar dhe Profesional

0.06€ slot

5 dite garanci

Nese ju nuk jeni i kenaqur me serverin tuaj performancen dhe sigurin, dhe nese nuk kane kaluar 5 dite prej pageses, ju mund te kerkoni rikthimin e parave tek [email protected]

Serverat permbajne mbrojtje nga llojet e sulmeve

Te gjithe serverat permbajne mbrojtje automatike anti-DDoS ne rast te ndonje sulmi.

Sherbime te mira, qmimi i mire

Ne ofrojme servera ne lokacionin e Frances. Qdo server ka 333 fps, ping dhe cilesi te mire, dhe qmimi te arsyetueshem.

Mbeshtetje 24h

Mbeshtetja juaj eshte ketu 24/7 per te ju ndihmuar juve me ndonje problem.

169

servers

Deri tani kemi shitur 169
servera, te cilet punojnen shume mire

9

mašine

Serveri juaj ndodhet ne nje 9 dedicated servers me kapacitet shume te madhe
i garantuar pa lag dhe ping te mire

1218

players

Personat qe jane te kenaqur me
serverat e-trail, dhe dita-dites jane ne
rritje.